Kategoria ryby i przetwory rybne:
„Jesiotr z Zuzeli długo wędzony” Pana Andrzeja Sosińskiego z Gospodarstwa agroturystycznego „Stary Młyn” i hodowla ryb w Ołtarzach Gołaczach (gm. Nur).
Kategoria wyroby cukiernicze:
„Piernik dojrzewający” Pani Grażyny Pieńkowskiej z Komorowa (gm. Ostrów Mazowiecka).
„Ciasto marchewkowe DAJANY” Pani Danuty Jabłonka – Grabowskiej z Gospodarstwa agroturystycznego DAJANA w Broku.
Kategoria produkty mleczarskie:
„Ser biały z mleka krowy polskiej czerwonej” oraz „Ser MOCEK z mleka krowy polskiej czerwonej” Państwa Anity i Mariusza Mierzejewskich z Gospodarstwa Ekologicznego w Wiśniewie (gm. Ostrów Mazowiecka).
Kategoria miody:
„Miód spadziowy” Pana Tomasza Dąbrowskiego z Pasieki nad Bugiem w Kiełczewie (gm. Małkinia Górna).
„Miód lipcowy” oraz „Miód wierzbowo-mniszkowy” Pana Mirosława Pędzicha z Komorowa (gm. Ostrów Mazowiecka).
Kategoria napoje:
„Miód pitny TRÓJNIAK DOMOWY” Pana Mirosława Pędzich z Komorowa (gm. Ostrów Mazowiecka).
„Nalewka SMAK RÓŻY” Pani Bożeny Basa z Komorowa (gm. Ostrów Mazowiecka).